Du vil elske en Toller fra Indian Joy Toller’s

Tolleren er en rigtigt dejlig familie- og jagthund, hvis den får tilfredstillet sit behov for at bruge snude, hjerne og apporteringsevner dagligt – en hund der skal bruges. Tollere elsker udfordringer og arbejdsopgaver, at være udenfor i skov og strand og den er en passioneret vandhund. En daglig tur, hvor Tolleren løber løs, strække ud og kan snuse er et must og  derudover daglig træning i form af jagt- , apportering, lydighed, spor og nosework eller lignende er også et must.

Under Hvalpe kan du se et par eksempler på vores Tollere. De avles både med lyse snuder, lyst tandkød og lysebrune mandelformede øjne eller med mørk snude, mørkt tandkød og mørkere mandelformede øjne, og deres udseende og temperament kan svinge meget.

One thought on “Derfor skal du vælge en Toller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *